A fost acuzat de crimă, iar acum dă statul român în judecată

in Evenimente/Stiri online

Nicolae Oros, un bărbat din Bihor a fost arestat și condamnat la închisoare pentru crimă. Un taximetrist a fost găsit împușcat într-o canalizare, iar mașina acestuia la doar doi kilometri distanță de locul unde a fost ucis. Dosarul crimei comise în februarie 2009 a fost închis după ce Nicolae, pe atunci în vârstă de 23 de ani, a fost găsit suspect și vinovat, pentru că amprentele sale su fost găsite pe taxi. După 14 luni de detenție și cinci ani de procese, tânărul și-a dovedit vinovăția, iar anul trecut a fost achitat.

Nicolae a decis să dea statul român în judecată și cere despăgubiri 5 milioane de euro daune morale și peste 50.000 de lei daune materiale, reprezentând cheltuieli de judecată.

Bihoreanul motivează suma cerută statului român spunând că în toți acești ani a fost etichetat pe nedrept ca fiind criminal, iar în cele 14 luni de închisoare a avut parte de un trai greu de imaginat. “Exista o singură fereastră mică din care, pe perioada verii, geamul era scos, rămânând doar gratiile, indiferent dacă ploua sau nu. Pentru curăţenie aveam o măturică. Mop nu ne-au dat, astfel că spălam celula, pe rând, cu un prosop de-al nostru”, susţine Nicolae Oros, potrivit ebihoreanul.ro.
Deocamdată, Tribunalul Bihor a respins acțiunea, iar procesul se va muta la Curtea de Apel Oradea.

sursă foto: ebihoreanul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.