A fost arestat primul suspect în cazul profesoarei de sport, găsită fără suflare pe marginea unui drum din Transfăgărășan

in Evenimente/Stiri online

Viorica Borzos, profesoară de sport la un liceu din Brașov, a fost găsită pe marginea unui drum din Transfăgărășan, fără suflare și cu trupul plin de vânătăi. Potrivit Serviciului Județean de Medicină Legală, femeia a fost ucisă prin asfixiere mecanică, strangulare cu mâna.

Suspiciunile în acest caz oribil de crimă au condus către nepotul femeii, care amenințase cu violențe din pricina unei averi pe care profesoara trebuia să o primească. Inițial, polițiștii au stabilit că nepotul femeii nu poate fi ucigașul, deoarece acesta se afla în Italia în momentul în care a fost găsită victima. Cu toate acestea, ancheta amănunțită a stabilit că nepotul profesoarei, un bărbat în vârstă de 33 de ani, este principalul suspect. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cea mai importantă probă care îl incriminează pe nepotul profesoarei este o pereche de pantofi sport găsită în bagajul bărbatului și ale căror amprente la sol sunt identice cu urmele găsite pe pantalonii victimei. „A fost audiat, nu şi-a recunoscut fapta, a motivat că a fost nevoit să plece în Italia pe data de 7 mai, cu probleme de serviciu. Sunt, însă, indicii temeinice privind săvârşirea faptei de către acesta. Avem imagini cu autoturismul în mişcare, nu-l avem în zona Cârţişoara, dar s-a procedat la localizarea apelurilor telefonice, iar acestea au fost efectuate din zona Cârţişoara, aproape de locul în care a fost găsit cadavrul victimei”, a declarat Ioan Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Pe de altă parte, suspectul a plecat cu mașina în Italia, mașină cu care procurorii consideră că a transportat și cadavrul mătușii sale, iar la întoarcerea în țară, bărbatul a ales să vină cu avionul pentru a ascunde urmele crimei care ar fi putut fi găsite în autoturism. În timpul audierilor, bărbatul nu a recunoscut faptele pentru care este acuzat și de altfel a făcut contestație la măsura arestului preventiv.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.