Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A fost descoperită moneda extratereștrilor în Egipt

in Extern/Stiri online

Pe cât de interesant, pe atât de greu de crezut. Cu toate acestea, o echipă de cercetători susține că a descoperit dovada supremă a faptului că extratereștrii există și au făcut parte și din trecutul umanității.

În timpul unei construcții efectuate în Egipt, a fost descoperită o monedă care înfățișează un chip neobișnuit, cu trăsături care ne fac trimitere către entitatea extraterestră. Moneda este inscripționată cu litere grecești: ”Opportunus Adest”, care în traducere ar însemna ”Convenabil”, sau ”Moment oportun”, ceea ce ar putea da valoarea monedei în acele timpuri.

Potrivit presei internaționale, moneda pare prea veche, pe alocuri chiar degradată, pentru a putea fi considerată o falsă creație din timpurile noastre. De asemenea, a fost luată în calcul și ipoteza că moneda ar înfățișa o persoană importantă din Grecia și nu neapărat să reprezinte un extraterestru, deși cei mai mulți tind să creadă asta.

Nu este singura descoperire de acest gen. O altă monedă, despre care se crede că ar proveni din Franța anilor 1680, face trimitere directă către entitatea extraterestră, mai exact către OZN-uri. Bizar este faptul că moneda are inscripționat același mesaj sau valoare: ”Opportunus Adest”.moneda-ozn

Deocamdată, niciun cercetător nu a putut stabili cu exactitate când, unde și de cine au fost executate aceste monede. Cert este că ridică multe semne de întrebare, în timp ce conspiraționiștii consideră aceste descoperiri ca fiind dovezi că extratereștrii există chiar de dinaintea apariției omului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate