Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A fost nevoie să moară oameni pentru ca acestă demisie să se producă

in Politic

Preşedintele ţării, Klaus Iohannis a făcut o declaraţie în această după-masă legată de demisia lui Ponta, dar cel mai probabil fără să îşi dea seama vreo clipă, a spus o propoziţie care îl descalifică total, a fost cât se poate de cinic. Iohannis a declarat astăzi că a fost nevoie să moară oameni pentru ca premierul şi guvernul pe care el nu-i doreşte să demisioneze.

Primarul orasului Sibiu, Klaus Johannis, sustine o conferinta de presa, joi, 15 ianuarie 2009, la Sbiu. Klaus Johannis a declarat ca se vor relua dezbaterile publice pentru strandul municipal, in data de 28 ianuarie 2009. ANA POENARIU / MEDIAFAX FOTO
Primarul orasului Sibiu, Klaus Johannis, sustine o conferinta de presa, joi, 15 ianuarie 2009, la Sbiu. Klaus Johannis a declarat ca se vor relua dezbaterile publice pentru strandul municipal, in data de 28 ianuarie 2009. ANA POENARIU / MEDIAFAX FOTO

„Această tragedie a atins nervul naţiunii. Aseară a fost cea mai potrivită manifestaţie în stradă pe care am văzut-o eu. A fost nevoie să moară oameni pentru ca acestă demisie să se producă”, a declarat preşedintele ţării.

După ce a trecut un an de când a tot cerut demisia lui Ponta şi a Guvernului, Iohannis vine în faţa poporului să spună că a fost nevoie de o tragedie în ţara noastră pentru ca cel pe care nu şi-l doreşte el la conducerea Guvernului să demisioneze.

Această declaraţie îi va face pe mulţi să se gândească la faptul că Klaus Iohannis a aşteptat această tragedie pentru a scăpa de Ponta. Mai ales că reprezentanţii PNL au încercat prin intermediul unor moţiuni de cenzură să îl dea jos pe premier şi nu au reuşit.

Mai mult, dacă asociem această declaraţie cu ipotezele ce circulă în mediul online cum că acel incendiu nu a fost întâmplător şi dacă ne gândim şi la manipularea politică ce s-a făcut în special în mediul online ne-am putea gândi la mai mult, desigur ar fi doar speculaţii.

Că doar au trecut mulţi ani până să aflăm că fostul Preşedinte, Traian Băsescu a fost implicat în răpirea unor jurnalişti români.

Klaus Iohannis a mai declarat că aşteaptă propunerea lui Victor Ponta de premier  interimar şi că va purta discuţii cu partidele politice pentru ca ulterior să numească un nou premier.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate