A fost omorât chiar în ziua în care împlinise 38 de ani în Italia. A sărit în apărarea iubitei lui care era violată de 6 imigranti

in Spiritualitate

Nicu Răducan (foto), de 38 de ani, a fost omorât chiar în ziua în care împlinise 38 de ani în Sicilia, în Italia, unde muncea.

bd22a3b9648ba526364107ccb40f122d_L

Acesta fost ucis după ce a sărit în apărarea iubitei lui care era violată de mai mulţi bărbaţi, 6 imigranți tunisieni.  Incidentul a avut loc în luna mai și nu a fost mediatizat în România decât de un ziar din județul Olt, de unde era originar Răducan.

Bărbatul a fost găsit cu capul zdrobit, pe marginea unui drum, între serele din provincia siciliană Ragusa. Lângă el, iubita bărbatului abia mai respira. Era bătută şi violată.

Familia lui Nicu a aflat de la femeie despre tragedie. Pe camerele de supraveghere ale barului în care Nicu îşi sărbătorise aniversarea au fost filmaţi 6 imigranţi tunisieni care ar fi plănuit atacul mortal. Unul dintre criminali a povestit că bărbatul încă mai respira când iubita lui era batjocorită lângă el.

Ca să nu se mai ridice, l-au lovit cu o rangă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.