A fost reinventata bautura bunicilor disparuta de mult! Ce este de fapt si cu cat se vinde

in Secretele bucatariei

La Constanța, celebra bragă a fost reinventată. Un maestrul cofetar a lucrat patru luni pentru a obtine rețeta cremei de bragă, iar ieri eforturile sale au fost certificate de o echipă de specialisti în domeniul alimentației și nutriției.

braga

Tulbure şi de culoarea cafelei cu lapte, braga trebuie să fie dulce – acrişoară şi să te pişte uşor pe limbă. Aşa era odată, chiar şi acum câteva decenii, când, în Dobrogea, mai puteai bea bragă adevărată făcută după secretele vechi ale turcilor de la noi.

Maestrul cofetar Silviu Miron a experimentat diverse rețete vechi ca să obțină ceva nou din băutura tradițională orientală. Astfel a luat naștere crema de bragă. Cofetarul susține că aceasta diferă la gust pentru că este mult mai consistentă și în plus diferă și la culoare.

La Constanța, celebra bragă a fost reinventată. Un maestrul cofetar a lucrat patru luni pentru a obtine rețeta cremei de bragă, iar ieri eforturile sale au fost certificate de o echipă de specialisti în domeniul alimentației și nutriției.

Tulbure şi de culoarea cafelei cu lapte, braga trebuie să fie dulce – acrişoară şi să te pişte uşor pe limbă. Aşa era odată, chiar şi acum câteva decenii, când, în Dobrogea, mai puteai bea bragă adevărată făcută după secretele vechi ale turcilor de la noi.

Maestrul cofetar Silviu Miron a experimentat diverse rețete vechi ca să obțină ceva nou din băutura tradițională orientală. Astfel a luat naștere crema de bragă. Cofetarul susține că aceasta diferă la gust pentru că este mult mai consistentă și în plus diferă și la culoare.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.