Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A fost trezit de împușcături și a realizat că și-a ucis părinții. Cazul bizar al lui Alexander Crain

in Extern/Stiri online

9 decembrie 2010. Alexander Crain face un apel disperat la 911 și cere ajutor pentru părinții săi care au fost împușcați. În cele 16 minute, cât a durat apelul de urgență, tânărul de 14 ani mărturisește plângând că el și-a ucis părinții, dar nu își amintește cum a făcut asta. Din când în când disperarea băiatului se accentua și țipa la telefon supărat că ambulanța întârzie prea mult, după care își calma vocea și începea din nou să plângă, repetând obsesiv că își iubește părinții.

Ajunși la fața locului, locuința familiei Crain din cartierul Golden Gate Estates, Florida, polițiștii i-au găsit pe părinții lui Alexander pe podeaua din dormitor, ambii morți. În timpul cercetărilor adolescentul a declarat că nu știe cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie, că ultimul lucru pe care și-l amintește este că s-a culcat și dintr-o dată s-a trezit la auzul împușcăturilor, moment în care a realizat că și-a ucis părinții. Convinși că au în față un caz de crimă comis pe fondul unor probleme de sănătate mintală, autoritățile au decis să îl supună pe tânăr unor teste psihologice. Testele au dovedit că Alexander Crain era perfect sănătos, iar dosarul medical al tânărului nu conținea niciun indiciu cu privire la vreo afecțiune psihologică sau somnambulism, fapt care a făcut ca adolescentul să fie cercetat ca adult de omor calificat.

În fața judecătorilor Alexander a relatat aceeași poveste, că dormea și nu își amintește cum și-a ucis părinții. Deși avocatul tânărului s-a luptat să demonstreze că Alexander nu era conștient în momentul faptei, probele procurorilor au fost mult mai relevante. Un coleg de școală al adolescentului își amintește că Alexander i-a spus cu o zi înainte de incident că este ultima sa zi de școală, deoarece părinții lui au decis să se mute. De asemeni, câteva imagini captate de camerele video ale autorităților în timpul arestului, l-au surprins pe Alexander furios și dându-se cu capul de tetieră spunând: ”Ce naiba e cu mine? Nu a vrut să îi omor. Nu am vrut să le fac rău. Ce naiba e cu mine?”.

Judecătorii au decis că Alexander Crain minte și că a fost conștient de faptele sale. Pentru a evita pedeapsa de 60 de ani de închisoare, în cele din urmă adolescentul s-a văzut nevoit să recunoască crimele în schimbul a 20 de ani de detenție într-un penitenciar pentru adulți. Motivul crimelor a rămas un mister până astăzi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate