Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A gasit cainele plin de sange pe bot in fata curtii. Cele mai negre ganduri i-au trecut prin cap si…

in Spiritualitate

Cu multe secole in urma un rege traia într-un castel cu frumoasa lui soție, un copil și un Rottweiler frumos.

În fiecare dimineață mergea la vânătoare împreună cu câinele său. Plecau în zori și se intorceau la masa de prânz.

Într-o zi, regele a lasat Rottweiler-ul acasa si a plecat să vâneze. L-a lasat la castel, cu femeia și copilul. Când sa întors, a găsit Rottweiler în fața castelului, cu gura plină de sânge. Câinele a inceput sa dea din coada si sa se bucure , fericit că stapanul său în cele din urmă s-a întors acasă.

Când regele a văzut Rottweiler cu gura plina de sânge s-a speriat, ganduri negre i-au intunecat mintea, s-a gândit ca Rottweiler-ul s-a înfuriat ca la lăsat fără vânătoare si a ucis copilul în pătuț.

Plin de furie, și fără a se gândi de două ori, a scos pistolul si la impuscat pe cainele care a fost, probabil, ghinionul cel mai mare al familiei sale.

A urcat in camera copilului, și scena i-a provocat fiori: Soția sa suspinând ținea copilul in brate. La poalele pătuțului impăratul a văzut un lup mort, cu gâtul rupt. Intreaga camera era plină de sânge. Copilul plangea si era imposibil de consolat.

Regele a simtit o durere in inimă și desi stia răspunsul si-a intrebat sotia: – Iubito, ce sa întâmplat? – Câinele nostru minunat a ucis lupul care intrase in casa si vroia sa ne atace copilul.

Regele nu si-a putut reține lacrimile ….

Ce NE INVATA legenda:

Nu totul este ceea ce pare,
Gândiți-vă înainte de a actiona ,
Nu ar trebui să PREJUDICIEZI pe nimeni si sa nu te lasi dus de val.
Noi ar trebui să ne acordam timp pentru a investiga daca lucrurile sunt într-adevăr asa cum par ÎNAINTE de a judeca sau actiona in orice fel.

Sursa

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate