Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A glumit pe internet despre viață și a fost contactat de un canibal. Victimele și-au dat acordul să fie mâncate

in Evenimente/Extern/Stiri online

Markus Dubach a postat pe internet un anunț în care specifica că își dorește să fie mâncat de viu, făcând aluzie la sinucidere și viața agasantă pe care o ducea. Simțurile i-au fost trezite de răspunsul primit de la un anume Matej Curko(foto), care s-a recomandat a fi canibal.

Ceea ce părea a fi doar o conversație macabră, pe parcurs Markus a realizat că intenția bărbatului de a-l mânca este cât se poate de reală, mai ales după ce sălbaticul i-a arătat fotografii cu o femeie tăiată în bucăți și despre care afirma cu mândrie”Asta e opera mea”. Markus a decis să anunțe poliția și a organizat o întâlnire cu canibalul într-o pădure din Slovacia. Acolo autoritățile au fost nevoite să îl ucidă pe Matej Curko, acesta având la el fierăstraie, satâre și alte arme albe.

În urma percheziției făcute la domiciliul sălbaticului, agenții de poliție au găsit dovezi clare ale canibalismului practicat de Curko. Au fost descoperite rămășițele a două femei dispărute, care s-au dovedit a fi Lucia Uchnarova, 20 de ani, și Elena Gudjakova, 30 de ani.victime
De asemeni, în computerul bărbatului existau și conversațiile pe care acesta le purta cu victimele, din care a rezultat că cele două femei și-au dat consimțământul de a fi mâncate, conștiente că vor muri. „Nu sunt un violator, nu sunt gay, sunt doar un pervers căruia îi place să simtă moartea, să atingă un trup muribund”, își motiva canibalul bizara plăcere în fața victimelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate