Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A înnebunit tot globul cu această prăjitură din doar 3 ingrediente! Cum faci prăjitura japoneză

in Retete

Timp de preparare: 15 min
Timp de gătire: 45 min
Gata în: 60

INGREDIENTE:

– 3 ouă
– 120 g ciocolată albă
– 120 g crema de brânză nesărată

MOD DE PREPARARE:

Cheesecake japonez din numai 3 ingredientedeşertuşor, rapid şi extrem de gustos, care a devenit tot maipopular în ultima vreme. Încearcă-l şi vei vedea de ce!

Separaţi albuşurile de gălbenuşuriPuneţi albuşurilela frigider şi preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Topiţi ciocolată albă la bain marieamestecândcontinuu cu ajutorul unei spatule.

Puneţi înăuntru crema de brânză nesăratăamestecând uşor până se omogenizeazăDaţi deoparte. Adagati gălbenuşurileamestecaţiScoateţi din frigider albuşurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateţi pânăobţineţi o spumă tarePuneţi o treime din albuşuri peste crema de rânzăAmestecaţi. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.

Pregătiţi un vas termorezistent, puneţi hârtie pergament pe care o ungeti cu ulei. Turnaţi mixturăLuaţivasul, ridicaţi-l uşor şi “loviţi-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer.

Turnaţi nişte apă fierbinte în tavă cuptorului, puneţi în mijloc vasul vostru. Daţi la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade şi… închideţi focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute.

Scoateţi şi puneţi la răcitPudraţi cu zahărdacă doriţisau presăraţi fulgi de migdale

Sursă: www.fiisanatos.info

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Retete

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate