Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A murit Sir Rooger Moore, răpus de cancer

in Articole/Extern/Stiri online

Actorul cunoscut înca din anul 1960 ca „Sfântul”, reprezentat ca o siluetă cu o aură deasupra capului, Sir Roger Moore a încetat din viață.
Copiii actorului, au anunțat decesul acestuia într-un mesaj difuzat pe contul oficial Twitter al acestuia:”Cu cele mai grele inimi, trebuie să vă împărtășim vestea groaznică, că tatăl nostru Sir Roger Moore, a murit astăzi, în Elveția, după o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul. Suntem cu toții devastați.”
Fostul star James Bond, avea vârsta de 89 de ani.
Personajul James Bond a fost jucat de cele mai multe ori de actorul Rooger Moore(7 ori) fiind urmat de Sean Connery (6 ori) și Pierce Brosnan (4 ori). El a deținut titlul pentru 14 ani, din 1972 când a fost confirmat oficial ca 007 pană în 1986, când succesorul său, Timothy Dalton, a fost anunțat oficial. A debutat în acest rol în filmul „Live And Let Die” în 1973, a fost „Agentul 007” pentru 5118 zile și a încheiat acest rol în anul 1985 cu filmul „A View To A Kill”.
Britanicul Rooger Moore s-a născut la Londra în data de 14 octombrie 1927 și a început lunga lui activitate în 1945, interpretând peste 91 de roluri în filme de televiziune și de cinematografie.

Succesul de care s-a bucurat filmul ”Sfântul” i-a deschis actorului ușile la Hollywood, dar s-a remarcat în televiziune datorită rolului avut în serialul de aventuri ”Ivanhoe” și a deveni protagonistul unor producții foarte populare, precum ”Maverick” si ”The Persuaders”.

În ultimii ani și-a împrumutat vocea mai multor personaje din peliculele de animație și a lanst și o aplicație pentru noapte bună.

Decizia lui Moore de a deveni în 1991 ambasador al Bunăvoinței Unicef a fost bazată pe prietenia sa cu Audrey Hepburn.
În 1999, Roger Moore a primit Ordinul Imperiului Britanic în grad de Cavaler, în anul 2003 fiind înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru acțiunile sale umanitare.

Sir Roger Moore, la 87 de ani, a publicat o carte de memorii care are chiar titlul „Memorii”. Cartea a fost tradusă și în limba franceză și cu acel prilej, Moore a răspuns plin de umor la întrebările adresate de ziariștii de la Paris Match.
Un exemplu de umor al marelui actor se regăsește în răspunsurile date ziariștilor:
„In seriale de televiziune, deși știam că mi-aș putea compromite cariera de actor de cinema, am jucat de foame…”
„Mi-a plăcut foarte mult să joc Bond. La fel de mult le-a plăcut și agentului meu, bancherului și soției mele…”
„Să joc în filme, asta nu-mi lipsește. Mi-e dor însă de cecurile pe care le încasam pe vremea când jucam…”
Conform dorințelor sale, Sir Roger Moore, va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii funerare private care va avea loc la Monaco.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate