A observat o durere supărătoare în ochi.Medicul abia și-a putut ascunde starea de șoc când i-a scos asta din ochi

in Curiozitati

Credea ca are nisip in ochi, iar dupa 7 ani a decis sa mearga la medic, rezultatul a fost unul socant

Ding Aihua a observat o durere supărătoare în ochi, în urmă cu 7 ani. Și-a rugat soțul să se uite dacă are ceva pe cornee. Bărbatul a rămas mut de uimire când a descoperit sub pleoapele soției o piatră.

Niciun doctor nu a crezut-o până de curând. Medicul abia și-a putut ascunde starea de șoc când i-a scos din ochi o pietrică. Șocul a fost cu atât mai mare pentru acesta când femeia i-a arătat un pumn de pietricele pe care le-a ”cules” din ochi timp de 7 ani.

Din fericire, aceste formațiuni calcaroase nu i-au afectat vederea, dar medicii nu-și pot explica cum reușește Ding să le producă, scrie mirror.co.uk.

Sursa selectiva: Realitatea.net

pay-liang-xinchun_06566700

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.