Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A respins oferta soțului de 37 de milioane de lire pentru că suma este sub nivelul ei de viață

in Evenimente/Extern/Stiri online

Judecătorii din Marea Britanie se confruntă cu un proces de divorț controversat. Cristina Estrada, un fost model de 54 de ani, a decis să se despartă de soțul ei, Walid Juffali, un șeic saudit. Bărbatul a propus femeii o afacere de 37 de milioane de lire pentru un divorț de comun acord și fără mare tam-tam în presă, dar spre spurprinderea tuturor Estrada a refuzat categoric.

Fostul model a motivat refuzul sumei colosale pe motiv că nu poate acoperi cheltuielile stilului de viață cu care a fost obișnuită. În consecință, Estrada l-a dat pe șeic în judecată și cere un milion de lire anual doar pentru produse vestimentare. Femeia detaliază și chiar argumentează: 40.000 de lire pentru haine de blană, 109.000 de lire pentru rochii haute-couture şi 21.000 de lire pentru pantofi. „Sunt pantofii cu care m-am obişnuit, acesta e preţul lor”, a precizat Cristina Estrada.Walid Juffali and estradaDe asemeni, femeia mai pretinde 50.000 de lire pe an pentru petrecerea de Crăciun, 58.000 de lire pentru două poşete de lux, 4.000 de lire pentru 15 perechi de ochelari, 26.000 de lire pentru factura telefonului mobil și achiziționarea unei anumite proprietăți în valoare de 55 de milioane de lire.

”Există pe piaţă proprietăţi la preţul de 3,5 milioane, care acoperă toate necesităţile dumneavoastră. Nu vi se pare o soluţie acceptabilă?”, au atacat avocații șeicului. Femeia a refuzat ferm: „Nu. Acele proprietăţi au mai multe probleme. Au un standard mult sub cel cu care noi ne-am obişnuit.”, a explicat Estrada care a ținut să precizeze că în ciuda luxului în care trăiește a dus o viață destul de grea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate