Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A salvat 669 de copii în timpul Holocaustului… dar nu avea nicio idee că mulţi dintre aceştia stăteau acum chiar lângă el!

in Video

A salvat 669 de copii în timpul Holocaustului… dar nu avea nicio idee că mulţi dintre aceştia stăteau acum chiar lângă el!

sir-nicholas-winton-saved-children

Moderatoarea emisiunii a întrebat dacă printre cei din sală se mai află şi alţi copii, azi oameni maturi, care îi datorează viaţa acestui om minunat.

Pentru Nicholas Winton surpriza a fost imensă văzând că alături de el se aflau mulţi dintre cei pe care cu ani în urmă reuşise să îi salveze de la moarte şi să le acorde o nouă şansă la viaţă. Toţi s-au ridicat în picioare şi au aplaudat.

Încărcătură emoţională a acestui moment a fost cu totul specială. Lacrimile de emoţie din ochii celor prezenţi vorbesc de la sine.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate