A sarit in apa, in timp ce tinea in mana un balon de rugby. Urmarea a creat isterie online

in Video
Loading...

Un barbat a sarit de pe un pod in apa, in timp ce tinea in mana un balon de rugby. Ce s-a intamplat mai departe e pus sub semnul intrebarii de milioane de oameni.

 

61764611

Imediat cum atinge apa, mingea sare in aer zeci de metri. Pe retelele de socializare a avut loc o adevarata confruntare pentru a explica fenomenul.

Un barbat a concluzionat ca atunci cand forta gravitationala te trage in jos si in acelasi timp forta apei te ridica, se formeaza un vartej care te impinge la suprafata.  Clipul a strans in doar cateva ore aproape 2 milioane de vizualizari.

https://www.youtube.com/watch?v=1N7Hf1Ao0bc

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.