Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A vrut să fure un telefon din buzunar. Uite cine l-a prins!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Un jandarm dn cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, aflat în timpul liber, a prins, în flagrant, un bărbat care a luat telefonul unei fete.

   Jandarmul, care, împreună cu soţia şi copilul se afla la cumpărături, în zona unor magazine de pe strada Halelor din Sectorul 3 al municipiului Bucureşti, ja observat un grup de bărbaţi care urmăreau două fete, informează Ministerul Afacerilor Interne.

   Acesta a continuat să observe atent acţiunile bărbaţilor,. La un moment dat, unul dintre suspecţi i-a sustras, uneia dintre fete, telefonul din buzunar. Jandarmuil, deşi aflat în timpul liber, a intervenit imediat şi l-a imobilizat pe cel care a furat telefonul, după care a solicitat sprijin unui echipaj de jandarmi.

   În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că victima este minoră, iar suspectul este un recidivist care, a mai executat, în trecut, trei pedepse privative de libertate. (foto: jandarmeriabucuresti.eu)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate