A vrut să-și verse nervii pe un câine care dormea ​​liniștit langa o masina in parcare. Ce s-a intamplat dupa este incredibil

in Articole

Vizibil frustrat și fara compasiune pentru aceste animale, un rezident al orașului Chongqing, China, a vrut să-și verse nervii pe un câine care dormea ​​liniștit langa o masina in parcare. 

Câinele, care dormea ​​liniștit, a fost lovit violent deoarece bloca drumul “împăratului”. Evident dușmănos, cainele se întoarce pe scena de asalt cu colegii lui de bandă. Împreună, si-au luat revanșa atacand masina omului. Un bărbat, care a asistat la întreaga scenă, coplesit de ras a facut niste poze:

Răutăcios, câinele se întoarse spre masina acestuia, dar cu “ajutoare” cautand răzbunare

9330289261695

Impreuna incearca sa “roada” caroseria din tabla

8628986808891

Se pare ca pentru ei nu exista justitie, asa ca isi fac dreptate singuri

3241718310863

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.