Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aceasta fotografie face inconjurul internetului. Ce apare pe marginea drumului, in poza completa

in Galerie

POZA ZILEI // Întâlnire de gradul III // Cavaleria SUA – Cavaleria Republicii Moldova

O fotografie realizata in Republica Moldova face inconjurul internetului. Un moldovean este surprins in timp ce trece cu caruta pe langa un convoi american de blindate.

Pe pagina de Facebook al Regimentului 2 Cavalerie, SUA a fost postată o fotografie în care apare coloana de tehnică militară americană care a venit în Republica Moldova pentru a participa la exercițiul „Dragoon Pioneer” dar și o căruță care încearcă să depășească coloana cavaleriei americane.

61799558

Cavaleria americană – care va ajunge pe 9 mai în PMAN a trecut ieri frontiera prin punctul vamal Sculeni. Cei aproximativ 200 de militari americani se vor afla pe teritoriul Republicii Moldova în perioada 2 mai – 21 mai.

Ei vor participa la un exercițiu comun cu militarii moldoveni. Sunt planificate şi vizite la mănăstirea Țigănești. La 9 mai, trupele americane își vor expune tehnica militară în Piața Marii Adunări Naționale din Chişinău.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate