Acest bărbat nu s-a bărbierit 14 ani. Reacţia familiei, când se rade, şocantă

in Articole

Un bărbat din Israel a avut nevoie doar de un simplu artificiu pentru ca, la prima vedere, familia să nu îl mai recunoască şi toţi să fie surprinşi de noul lui look, aparent destul de atrăgător.

barbat_barba_1_39908700

Amir Mook, un bărbat de 44 de ani, a decis să se radă după 14 ani. După ce s-a bărbierit, a mers să se întâlnească cu părinţii săi, soţia şi fiica.

Citeste si: Soluția super-eficientă care îți curăță dinții! Scapa de tartru și de carii la tine acasă.

Fetiţa lui l-a recunoscut destul de repede şi l-a îmbrăţişat cu multă dragoste chiar dacă acum arăta cu totul diferit. Cea mai surprinsă a fost însă soţia lui care, emoţionată, i-a admirat noul look, deoarece aşa fără barbă arăta mult mai tânăr şi mai chipeş.

Citeste si: Imagini care i-au făcut pe mulți să plângă. Povestea sfâșietoare a bătrânului care a așteptat 2 ore întins pe asfalt

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*