Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Acest tânăr își construiește locuințe în mijlocul pădurii cu mâinile goale, fără unelte

in Constructii

Acest tânăr își construiește locuințe în mijlocul pădurii cu mâinile goale, fără unelte, doar cu ajutorul materialelor existente în natură. Face adevărate opere de artă veche.

Dacă se gândesc la o cabană mulți au  în minte o construcție din lemn, cu bușteni groși și cu un acoperiș de tablă sau șindrilă.

maxresdefault

Trebuie să aibă și confort: pat moale, grup sanitar, apă caldă, sală de mese, televizor, etc.  În mijlocul pădurii ce poți face? Nu ai drumuri (fie chiar și pietruite), dar exista câteva poteci, nu ai energie electrică și nici rețea de alimentare cu apă.

Poți construi dacă vrei un bordei sau o baracă, dar oare vei  dori să renunți la comoditatea unui apartament de oraș?

Acest tânăr a arătat că se poate. A construit niște locuințe rudimentare ce-i  drept, dar ingenios. S-a folosit de tot ce-i oferă natura și ceea ce a realizat este demn de reportajele în care se prezintă tehnicile de supraviețuire.

Folosind un amestec rudimentar de noroi, bețe  și pietre, el a reușit să facă ceva deosebit

Având un total de 102 de zile de la începutul până la sfârșitul lucrării la mai multe construcții (l-ar fi luat 66 de zile, fără ploaie)  creatorul (a ce se poate viziona  mai jos) a recunoscut că ceea ce face este doar un hobby.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Constructii

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate