Acte de huliganism cu tenta de atac rasist. Mai multe mașini cu numere de Romania au fost incendiate în Italia!

in Extern

Mai multe mașini au fost incendiate la sfârșitul săptămânii trecute, în Italia, autorii nefiind depistați. Aceste acte de huliganism ar putea fi un atac rasist, dar fiinf faptul că autoturismele aparțineau unor români.

11947397_10156213465990019_4832843889816767357_n

Comunitatea de români din capitala Italiei este din nou victima unui posibil atac rasist. Pentru a doua oară în ultimele 6 luni mai multe maşini cu numere româneşti au fost incendiate de autori necunoscuţi scrie realitatea.net

Potrivit presei italiene, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. În plină noapte, 4 maşini au fost cuprinse de flăcări. Nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele materiale sunt importante.

Multe maşini cu numete de înmatriculare românești au fost incendiate într-un cartier unde locuiesc mulţi români. Incidentul vine după şase luni, când, în două reprize au fost incendiate prin aceeaşi metodă. MAE a spus că situaţia este urmărită cu atenţie, din păcate, fără rezultate.

În urmă cu şase luni, pe 28 februarie şi pe 7 martie, în aceeaşi zonă au fost incendiate alte 9 maşini cu număr românesc, înmatriculate în judeţul Satu Mare. Poliţiştii italieni au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de incendierea autoturismelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*