Activ pe Facebook dar “de negasit de politie”! I-a secționat artera femurală unui tânăr de 22 de ani si este liber!

in Articole

Cuțitarul de pe Unirii se plimbă liber, nu se știe pe unde, în timp ce polițiștii de la Investigații Criminale încă mai așteaptă documente ca să încadreze juridic fapta comisă în seara zilei de 31 mai de individul de 18 ani, de etnie romă, care i-a secționat artera femurală unui tânăr de 22 de ani, după un schimb de replici cu unul dintre prietenii victimei. Încadrarea juridică a faptei se face în funcție de concluziile medico-legale, însă acestea nu au ajuns în dosar, în timp ce agresorul este liber să recidiveze. Răspunsul polițiștilor în urma informațiilor primite de la rudele tânărului, cum că individual ar intenționa să fugă din țară, a fost unul năucitor: ,,Să vină victima să depună plângere!”. Ulterior, polițiștii s-au răzgândit și s-au dus la București ca să îi ia declarații tânărul înjunghiat.

cutitar-1

Între timp nu s-a mai întâmplat nimic, iar agresorul este tot liber. De pe profilul de pe Facebook al individului sunt abordați, cu mesaje trimise pe privat, persoanele care comentează știrea despre agresiunea de pe Unirii.

De două săptămâni, tânărul căruia atacatorul, un individ de 18 ani, de etnie romă, i-a secționat artera femurală, este sub ­suprave­gherea medicilor din Capitală, unde a fost transferat după ce a fost stabilizat de la Spitalul Județean Buzău. Potrivit unor surse din rândul apropiaților, el nu este încă în afara pericolului.

În seara zilei de 31 mai, tânărul de 22 de ani și alți doi prieteni au fost atacați, în jurul orei 20,30, în plină stradă, în văzul a zeci de trecători, de un individ de etnie romă, după un schimb de replici. S-a întâmplat într-o zonă foarte circulată a orașului și nicidecum într-un loc ferit ori într-un moment târziu în noapte. Întreaga scenă s-a petrecut în zona intersecției străzii Patriei cu Unirii. Individul de 18 ani a scos cuțitul după un schimb de replici cu unul dintre tineri. Acesta a reușit să fugă, însă, la un moment dat, a căzut pe trecerea de pietoni, iar agresorul s-a năpustit asupra lui. Ceilalți doi tineri  i-au sărit în ajutor, însă unul dintre tineri a fost înjunghiat în zona arterei femurale, fiindu-i pusă viața în pericol, iar celalalt la călcâi.

cutitar2-2

SURSA: opiniabuzau.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.