Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Adevărata viaţă din Regat! Coşmarul prin care a trecut o româncă plecată să muncească pe tărâmuri britanice

in Extern

După doar două săptămâni de încercări un vis s-a spulberat mai repede decât începuse

Cătălina o româncă de 26 de ani originară din Satu-Mare a plecat în urmă cu câteva luni să muncească pe tărâmuri britanice, după ce jobul modest pe care îl ocupa la un magazin din orașul natal, a devenit amintire la fel ca și firma pentru care lucra. O prietenă foarte bună a lansat o provocare, care părea că va rezolva ecuația lipsei unui viitor și totodată a unui loc stabil de muncă plătit decent. Realitatea a devenit una dură ca granitul, odată ce românca a început să simtă pe propria-i piele adevărata viață din Regat, potrivit ro.blastingnews.com

Trecutul din România care părea cea mai neagră filă din viața sa, a condus-o pe Cătălina la luarea unei decizii capitale. Ajunsă în Londra a fost găzduită de prietena sa, pentru câteva săptămâni. În acest răstimp prietenul portughez al prietenei sale a încercat în repetate rânduri să îi facă cunoștiință cu un alt amic și fiindcă s-a lovit de refuzul categoric al româncei a trecut la represalii dând-o afară din gazdă. Și ăsta era doar începutul unui coșmar teribil!

Următoarea noapte a petrecut-o în aerul liber reușind să adoarmă cu mare greutate pe o bancă din parcul din zona fostei locuințe a prietenei sale. A doua zi a primit bonus pentru stoicismul de care a dat dovadă, un sandviș și câțiva bănuți din partea prietenei care i-a găsit o nouă chirie la un român. Coșmarul nu a încetat să se oprească aici, deoarece acesta a găzduit-o într-o cămărută foarte îngustă, iar după o perioadă a început să facă presiuni asupra ei pentru a-i plăti la zi toate utilitățile, în total 250 de lire sterline.

 Cu mare greutate a reușit să plece și din acest loc unde se schimba realmente în pat, fiind găzduită de o româncă mai inimoasă care îi oferea pentru prima dată condiții optime și răgaz pentru a-și găsi un loc real de muncă pentru a pune un nou început în viața sa de exil.

Cătălina a concluzionat că viața este dură, iar ceea ce nu te omoară te face mai puternic, ceea ce înseamnă că pe viitor românii care vor dori să se aventureze în necunoscut, trebuie să se înarmeze cu o doză mare de rezistență!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate