Adevarul din spatele pozei facuta pe muntele Fifa! Vezi cum era de fapt masina

in Galerie

Poza a fost facuta pe muntele Fifa, care are o inaltime de peste 3.500 de metri, relateaza cei de laDaily Mail. Terenul pe care este parcat automobilul este denivelat si mai mult, acesta pare sa fie asezat pe o bucata de roca aflata in panta si gata gata sa se desprinda de versant.

Daca unii oameni l-au mustrat pe retelele de socializare pe sofer, altii sunt de parere ca acesta ar fi editat imaginea sau ar fi facut poza dintr-un unghi care sa faca totul sa para mai infricosator.

Ziarele locale le atrag atentia tinerilor sa nu se incumete la astfel de gesturi de bravada deoarece isi risca viata.

Adevarul din spatele acestei poze:

13781881_1124117084326793_424348923704596008_n

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.