Adrian Crăciun, luptător de kickbox, printre cei mai de temut interlopi din Spania

in Articole

Un român, ajuns în Spania sub identitate falsă pentru a conduce un grup infracţional, a fost arestat într-un oraş de lângă Madrid. Adrian Crăciun, luptător de kickbox, urma să preia conducerea unei ample reţele de trafic de femei, după ce şeful grupării, Ion Clămparu, a fost condamnat de justiţia spaniolă la 30 de ani de închisoare, pentru proxenetism.

Adrian Crăciun a fost reținut de poliția spaniolă într-un restaurant din centrul comercial din Leganes, un oraș satelit al capitalei Madrid.

Adrian Crăciun plecase din România sub identitate falsă, pentru că în ţară se afla sub control judiciar într-un dosar de tâlhărie. Poliția spaniolă avea informații că acesta a ajuns sub identitate falsă în Spania pentru a prelua conducerea unui grup infracțional al cărui șef a fost temutul Ion Clămparu.

Poliţiştii spanioli spun că prima sa oprire a fost în Germania, unde a participat la un jaf asupra unui magazin de bijuterii şi a rănit grav o persoană.

Pe numele lui există acum două mandate internaţionale de arestare, emise în Germania şi România.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*