Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Afacere de un milion de euro cu steroizi și hormoni într-un apartament din Capitală

in Evenimente/Stiri online

Poliția din București au arestat patru tineri acuzați au dezvoltat o adevărată afacere ilegală din vânzarea de steroizi și hormoni, afacere din care tinerii au scos un milion de euro într-un timp foarte scurt. Sediul principal se afla într-un apartament din Capitală, unde în urma percheziției s-au găsit două camere pline cu substanțele interzise. Potrivit polițiștilor, steroizii și hormonii erau aduși din China și Grecia, deocamdată necunoscându-se cum au fost fabricate substanțele, dar cel mai probabil sunt contrafăcute.

Produsele se vindeau pe 10 pagini de internet diferite, acestea având mare succes printre doritorii de a-și crește masa musculară într-o lună cât alții într-un an. Potrivit legii din România, cei patru tineri din Capitală riscă până la trei ani de închisoare.

Specialiștii avertizează că astfel de substanțe sunt foarte periculoase, iar consumatorii riscă să se confrunte cu impotență, calviție, creșterea pilozității pe față și pe corp, precum și cu întreruperea creșterii. De asemeni, crează dependență și în cele mai rele cazuri se ajunge la transplant renal și boli cardiace.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate