Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Afacerea de milioane a unui român cu legitimații false FBI și CIA

in Evenimente/Stiri online

În urma arestării a mai multor persoane prinse cu legitimații false FBI și CIA, autoritățile americane au ajuns la concluzia că un cetățean român ar fi capul unei rețele de falsificare de acte FBI și CIA.
Robert C. în vârstă de 34 de ani, vindea legitimațiile pe internet sub protecția unei așa-zise firme „Master Equipment”, iar plățile erau încasate prin Western Union și PayPal. Firma nu a dus lipsă de clienți și afacerea a decurs fără probleme timp de 5 ani, fapt pentru care se vehiculează că încasările sunt uriașe.

În acest moment, Interpol a emis pe numele său un mandat de arestare și extrădare. Aceștia sunt de părere că românul se ascunde în Germania, mai ales că cele mai multe transporturi de legitimații s-au făcut, prin curier, din orașul german, Kaarst.  Un eveniment recent a fost cel al unui bărbat, care a încercat să pătrundă înarmat în Comandamentul pentru Pregătire Navală Nucleară din Carolina de Sud, prezentând o legitimație falsă a Agenției pentru Securitate Internă.

Un alt român celebru în SUA este hackerul Guccifer (Marcel Lazăr Lehel) acuzat a spart conturile mai multor personalităţi americane, printre care foştii secretari de stat americani Colin Powell şi Hillary Clinton. Guccifer a fost extrădat de către autoritățile române și pentru faptele sale riscă o condamnare la 50 de ani de închisoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate