Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

AFARĂ CU MUSULMANII IMIGRANŢI ILEGALI DIN EUROPA! Juncker şi Merkel, vă place poza?

in Articole

Statul Islamic îşi râde probabil în barbă de mai-marii Europei şi de naiva lor ospitalitate îndreptată pare-se împotriva popoarelor Uniunii Europene

imigranti-macedonia

La Bruxelles, capetele care ar fi trebuit să fie luminate eu le consider realmente „pătrate”. Aceşti conducători din „turnul de fildeş” care stau comod în fotoliile de la Bruxelles sunt pur şi simplu rupţi de realitate. În loc să protejeze şi să acţioneze mai repede ca să limiteze imigraţia arabilor sau a africanilor, ei şi-au îndreptat atenţia împotriva popoarelor europene. Pentru ei familia europeană nu înseamnă unitate a europenilor pentru o Europă paşnică, dezvoltată cum trebuie. Ei au dat senzaţia că sunt mai preocupaţi să dea porunci la propriu ţărilor de pe Bătrânul Continent ca să primească cu forţa musulmani din Orientul Mijlociu sau africani. Ce înseamnă asta? Eforturi financiare pentru extracomunitari, ajutoare, adăposturi, milă şi compasiune. Angela Merkel este cea care a făcut pe mărinimoasa şi acum „nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i miroase”. Ea e cancelarul Germaniei, de! Noi, românii, europeni cu drepturi, suntem discriminaţi degeaba scrie blastingnews.com

Alte popoare europene care s-au trezit cu invazia musulmană la graniţă, gata să le depăşească numărul de locuitori, cum sunt Slovenia sau Macedonia, sunt luate de fraiere. Eu spun aşa: Doamnă Merkel, mergi la somn şi lasă-ne că deja ne îngrozeşti şi plictiseşti! Domnule Juncker, la fel, îţi zic „noapte bună”. Aţi obosit, mai-marilor ai Europei. Aţi fost depăşiţi la toate capitolele de realitatea din teren! Nu sunteţi buni să conduceţi Uniunea Europeană, plecaţi!

Generozitatea luminăţiilor de la Bruxelles a devenit duşmanul comunitarilor, a europenilor de drept. Nu spune nimeni să nu fim atenţi şi grijulii cu cei mulţi şi năpăstuiţi, nu spune nimeni să lăsăm imigranţii nevinovaţi să moară, nici vorbă! Dar jumătate sau poate mai bine dintre ei nici nu sunt refugiaţi din Siria. Sunt în ilegalitate! Iar Angela Merkel şi compania le spune „Bine aţi venit” tuturor, fără nicio noimă, fără nicio raţiune.

Românii nu au fost buni pentru spaţiul Schengen, nu au fost buni pentru Germania, Marea Britanie, Franţa şi în Italia sunt discriminaţi în multe provincii. Românii sunt hoţi domnule! Numărul criminalilor din ţările domniilor voastre sau al hoţilor e întreit faţă de al românilor!  Bine că v-aţi mai „civilizat”! Bine că sunteţi miloşi cu imigranţii musulmani şi de europeni inclusiv români vă bateţi joc!

Cel mai bun scut pentru pătrunderea militanţilor ISIS în Europa sunt exact refugiaţii. Cea mai scurtă cale pentru înfrângerea civilizaţiei europene este exact primirea pe bandă rulantă a musulmanilor în ţările noastre! Numai inteligenţele de la Bruxelles nu au habar de toate acestea. Le place oare ce s-a întâmplat la Paris? Vă place ce atentat a avut loc nu acum mulţi ani în Spania sau în Londra? Vă place cum aduceţimoartea peste popoarele europene?

Da, trebuie să avem grijă de familiile nevinovate fie ele şi de musulmani dar mai cu moderaţie şi mai cu rigurozitate. Cât e Asia de mare? De cel puţin 6-7 ori decât Europa. Cât e Africa de mare? De tot câteva ori mai mare ca suferindul nostru continent. Şi totuşi, ei vin toţi în Europa mai ales tineri mulţi şi cu bani şi bine îngrijiţi că doar i-aţi văzut în poze. Câţi terorişti kamikaze pot fi printre ei? Câţi oameni europeni trebuie să mai moară pentru ca Angela Merkel şi linguşitorii de la Bruxelles să plece şi să lase pe alţii mai deştepţi în locul lor? Câte atentate musulmane sau ale Statului Islamic trebuie să mai aibă loc ca să mai lăsăm deoparte mila? Dacă ne ducem noi la ei primul lucru ce vor face? Ne vor băga pe gât Coranul.

Să vă fie ruşine tuturor preşedinţilor, prim-miniştrilor şi şefilor de state dezvoltate europene care mai vorbiţi ceva rău de români, vreodată! Noi am venit la voi să muncim, să vă ajutăm economia, nu doar să ne ajutăm şi pe noi. Nu am venit ca să facem atentate cu dinamite la brâu nici în Olanda, nici în Anglia, nici în Germania şi nicăieri. Punct.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate