Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Afirmații șocante ale ministrului Agriculturii: În România salamul se spală cu oțet, se schimbă saramura la brânză, iar brânza se bagă din nou la vânzare. România este o piață de mâna a zecea.

in Comert/Evenimente/Politic/Stiri online

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a făcut afirmații dure la adresa importurilor făcute în țara noastră, după ce în ultimele luni au ieșit la iveală nereguli în marile lanțuri de magazine, cu privire la calitatea produselor de pe raft.
„România este o piață de mâna a zecea, în care se aduc produse din străinătate cu termene expirate. Aici este o piață în care importa­to­rii se orientea­ză și aduc produ­se la sfârşit de ter­men de valabili­tate sau chiar depăşit. În România sunt cazuri în care salamul se spală cu oţet, se schimbă saramura la brânză, iar brânza se bagă din nou la vânzare. Alţii con­trolează ce intră din România, noi de ce să nu controlăm ce primim de la alţii?”, a declarat ministrul pentru Ziarul Financiar.

Pe de altă parte, Achim Irimescu a ținut să puncteze că Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului nu își face datoria.
Cel mai recent caz de vânzare de mărfuri expirate a fost făcut public de către un angajat al lanțului de magazine Profi, unde managerii de magazin au obligat angajații să „recondiționeze” carnea expirată pentru a fi din nou vândută.
Reprezentanții Profi neagă acuzațiile și susțin că plângerea făcută de către fostul șef de magazin din Arad, Gabor Ciprian, este de fapt o răzbunare în urma eșecului bărbatului de a obține gratuități de la furnizori.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Comert

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate