Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Afla acum online stagiul de cotizare realizat sau vârsta la care poti iesi la pensie!

in Evenimente

Casa Națională de Pensii Publice dispune de un serviciu electronic prin intermediul căruia orice persoană poate afla informații precum stagiul de cotizare realizat sau vârsta la care poate solicita înscrierea la una dintre categoriile de pensie existente.

În prezent, 595 de persoane din Constanța au cont aprobat pe portalul CNPP.

Cei interesați de astfel de informații le pot accesa online, gratuit, la adresa CNPP.ro, accesând fereastră “De ce să îmi fac cont?” și urmând întocmai procedurile indicate acolo.

Pentru crearea unui cont online vizitatorii trebuie să citească descrierea fluxului de creare utilizator și să își exprime acordul pentru condițiile de utilizare a portalului CNPP. Acordul este considerat a fi asumat prin introducerea datelor specifice cererii de creare cont.

Pentru identificarea unică a utilizatorului este necesară completarea formularului de creare cont. Toate câmpurile marcate cu “ * “ sunt obligatorii și salvarea cererii nu este posibilă dacă acestea nu sunt completate. Datele introduse trebuie să fie conforme cu realitatea.

Structura formularului este următoarea:

Date de identificare:

  • Numele și prenumele
  • CNP
  • Adresa de e-mail
  • Act de identitate
  • Adresa de domiciliu.

După finalizarea completării formularului, acesta se printeaza pentru a putea fi semnat în original.

Solicitantul se va prezenta personal cu cererea semnată la sediul Casei Judetene de Pensii Constanța, la parter, camera P04 – Registratură, împreună cu actul de identitate în original și copie.

Cererea va fi procesată și aprobată după care datele de acces (nume utilizator și parolă) vor fi transmise solicitantului, pe e-mailul specificat de acesta în cerere.

Trebuie precizat faptul ca solicitantii care detin astfel de conturi vor putea obtine date referitoare doar la stagiile de cotizare prestate dupa 01.04.2001 iar in ceea ce priveste conditiile de pensionare se pot obtine informatii cu privire la data iesirii la pensie, nu si amanunte in legatura cu cuantumul acesteia. 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate