Afla ce piesă era pe primul loc în topuri în ziua în care te-ai născut

in Curiozitati

Vrei să afli ce piesă era pe primul loc în topurile internaţionale în ziua în care te-ai născut? O aplicaţie web concepută de cei de la Billboard îţi permite să afli melodia numărul unu de atunci, dar şi să o asculţi.

652x450_077277-top-10-cele-mai-buna-piese-clasice

Este puţin probabil ca părinţii noştri să îşi mai amintească ce piesă era numărul 1 în lume în preajma zilei în care am venit pe lume. Pentru cei curioşi să afle ce melodie ascultau atunci milioane de oameni de pe Glob există acum o aplicaţie web creată pe baza topurilor internaţionale.

Ideea se bucură de succes printre oameni, câteva milioane „testând“ până acum aplicaţia Billboard scrie dcnews.ro

Tot ce trebuie să faci pentru a afla piesa este să introduci data naşterii AICI şi vei putea asculta melodia numărul 1 din ziua naşterii tale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*