Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Afla-ti visele cele mai ascunse. Poti afla acum dorintele tale ascunse sau poate chiar fanteziile.

in Diverse

Conform stiintei numerologiei, fiecarei consoane din numele tau ii corespunde un numar, iar suma acestora are o legatura profunda cu visele din subconstientul tau, cu dorintele tale ascunse sau poate chiar cu fanteziile.

Poate cand vei citi semnificatia acesteia, iti vei da seama ca tu nu erai constienta de aceste dorinte. De asemenea, acest numar reflecta si prima impresie pe care o faci celor din jurul tau.

Iata tabelul cu valorile consoanelor:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
B C D F G H
J K L M N P Q R
S T V W X Y Z

Procedeaza dupa exemplul: Dora Popescu, de aici D + R + P + P + S + C adica 4 + 9 + 7 + 7 + 1 + 3 = 31, si 3 + 1 rezulta numarul viselor ascunse, adica 4.

Daca suma consoanelor din numele tau complet este:

1. Visul tau este sa fii un lider in domeniul tau. Vrei sa fii recunoscut pentru curajul si indrazneala ta, dar si pentru originalitatea ideilor tale. Esti in cautarea piscurilor neatinse. Prima impresie pe care o lasi celor din jur este imaginea unei persoane agresive si foarte sigura pe ea.

2. Visezi la o relatie deosebita si la intelegerea cu semenii. Vrei sa fii o „pacificatoare” si mediatoare de conflicte. Prezenta si imaginea ta sunt foarte placute si dai impresia ca esti o persoana „moale” cu care te intelegi usor.

3. Ti-ar fi placut sa fii o artista desavarsita; sa scrii, sa pictezi, sa canti. Cauti o metoda sa fii libera si sa te exprimi prin arta, sa te bucuri din plin de viata. De asemenea ti-ar placea sa fii mai apreciata, mai iubita.

4. Visezi sa fii un cetatean model pe care cei din jur se pot baza. Iti place ca totul sa fie organizat si ordonat. Vrei sa fii recunoscuta ca o persoana strategica care are disciplina sa munceasca non-stop.

5. Visezi sa fii libera si neinlanuita de responsabilitati. Te vezi amestecandu-te prin lume calatorind si transformandu-ti viata intr-o aventura. Iti imaginezi cate locuri ai putea vedea.

6. Visezi sa ai o familie perfecta intr-o casa frumoasa. Tanjesti dupa devotament si dragoste din partea sotului si copiilor. Te imaginezi in cetrul unei unitati domestice de succes.

7. Visezi sa ai ocazia sa citesti, sa studiezi si sa te dai laoparte din calea placerilor „lumesti”. Te imaginezi fiind profesoara sau calugarita, dedicandu-ti viata cunoasterii si invataturii.

8. Visezi sa ai un succes covarsitor in domeniul politicii sau afacerilor. Ti-ar placea sa ai autoritate si multe bunuri materiale. Iti place puterea si ai calitati de lider. Doresti in secret sa fii antreprenor.

9. Visezi sa fii creativa, un intelectual desavarsit, universal. Ai un suflet generos. Ii intelegi pe cei nefericiti si simti nevoia sa-i ajuti. Ti-ar placea sa fii o persoana pe care cei din jur se pot baza pentru sfaturi si ajutor.

11. Visezi sa fii o persoana iluminata – o adevarata idealista. Crezi din tot sufletul ca exista mult mai multe lucruri pe care nu le stim sau pe care nu le putem vedea. Ti-ar placea sa fii o oratoare de succes.

22. Ti-ar placea sa fii cea care ia decizii importante pentru aceasta lume. Poate o arhitecta de monumente sau un lider universal. Iti imaginezi cate lucruri ai putea face pe pamant, si, de ce nu, visezi si la recompense.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate