Afla usor cine te sterge de pe Facebook

in Informatica

Dacă ai început să observi că numărul de prieteni din lista de pe Facebook a început să scadă sau că oameni pe care îi cunoşteai nu se mai regăsesc în listă, află că există o aplicaţie care te poate ajuta să afli ce s-a întâmplat: dacă şi când te-au şters, dar şi dacă aceştia şi-au şters respectivul cont.

prietenii-de-pe-facebook-te-sterg-din-lista-lor-o-aplicatie-te-avertizeaza_size1

Aplicaţia numită ”Who Deleted Me on Facebook” (în traducere Cine m-a şters de pe Facebook) te poate ajuta în această privinţă. Disponibilă în App Store, pe Android sau ca extensie Chrime, aceasta îşi arată şi dacă unul dintre prietenii tăi a renunţat la contul său de Facebook. relateaza gandul.info

Who Deleted Me on Facebook a fost dezvoltată de doi web designeri, Anthony Kuske şi Alex Freimanis, şi funcţionează în felul următor: după ce ai instalat-o, aplicaţia îţi salvează lista de prieteni, iar de fiecare dată când o foloseşti îţi afişează o versiune actualizată, indicându-ţi dacă lista de prieteni s-a micşorat între timp, scrie The Independent.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.