Ai bustul lasat? Iată un set de exercitii care pot fi efectuate cu usurinta acasa. Iţi transformă bustul complet, FĂRĂ OPERAŢIE

in Articole

Iată un set de exercitii care pot fi efectuate cu usurinta acasa:

breast-implants

1. Strângeţi la piept o minge

– se executa de pe un scaun, stand cu spatele drept. Tinand mainile paralele cu solul, indepartati mingea si apropiati-o de corp, mentinand o presiune constanta asupra ei (asa cum se observa in imagine)

– 3 serii a 10 repetari

2. Flotari

– daca nu puteti sa faceti flotarile la podea, puteti sa le faceti si la zid, efecutul va fi acelasi

– 3 serii a 10 repetari

3. Tracţiuni la banca

– stand cu spatele pe banca, incercati sa impingeti in sus greutatile (nu trebuie sa incepeti cu o greutate mai mare de 1-2 kg)

– 3 serii a 10 repetari

4. Extensii din pozitia culcat

– din aceeasi pozitie ca la exercitiul anterior, numai ca nu va mai trebuie o banca, incercati sa intindeti mainile in exterior si sa le apropiati chiar deasupra pieptului ( de asemenea, nu trebuie sa incepeti cu o greutate mai mare de 1-2 kg)

– 3 serii a 10 repetari

Executand aceste exercitii de 3 ori pe saptamana,  in maximum 30 de zile veti observa diferenta!

Sursa: onlinereport.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*