Ai gasit masina blocata in parcare? Uite o solutie surprinzatoare…(VIDEO)

in Video

Când ne găsim mașina blocată în parcare, intre alte doua autoturisme, suntem la fel de blocați si nu prea avem ce solutie sa gasim, pana nu apare unul dintre cei doi soferi , pentru a ne elibera calea. Ne enervam, claxonam, mai aruncam si câteva vorbe de duh, dar pana nu apare unul dintre cei doi, slabe șanse sa plecam la drum.

masina blocata

Nu același lucru se poate spune si despre italianul din clipul de mai jos. Acesta s-a intors de la cumparaturi si si-a gasit Fiatul blocat in parcare. Nu a recurs nici pe departe la solutiile amintite mai sus, ci a coborat din masina, a cercetat spatiul din jurul ei cu atentie, dupa care a apelat la metoda HERCULE, pe care nu multi o pot pune in practica.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/100002268619461/videos/871946576224288/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.