Ai grupa 0 de sange? Citeste asta! Iti poate schimba viata!

in Sanatate

Persoanele care au grupa de sange 0 sunt unice pentru ca pot oferi sange oricarui primitor, insa pot primi sange numai de la un donator cu aceeasi grupa de sange.

Aceste persoane au inclinatii mai mari catre infectii, insa au atribute care le fac extraordinare.

Capacitatea de a conduce, profesionalismul, vitamitatea si capacitatea de a ramane cu picioarele pe pamant cu caracteristici ale persoanelor cu grupa de sange 0.

Sunt inclinate sa faca anumite boli, precum ulcer, probleme cu tiroida, infuficienta de iod. Acestea dus la greutatea corporala marita si la retinere de apa.

In Japonia, aceasta grupa de sange a fost relationata cu un anumit tip de identitate. Persoanele care o au sunt considerate capabile devotate, atente si inteligente.

Cand sunt anxioase, devin furioase, hiperactive si indiscrete.

Dezvolta rezistenta la insulina. Au un stomac delicat si probleme cu tiroida.

Persoanele cu grupa de sange 0 nu ar trebuis a bea cafea si lichior. Cafeina creste nivelul de adrenalina care este oricum ridicat in cazul indivizilor cu aceasta grupa de sange.

Li se recomanda sa faca sport de 3-4 ori pe saptamana. Sursa: girly.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.