Ai incuiat cheile in masina! Modalitate SIMPLA sa deschideti portiera REPEDE!

in Articole

Cu siguranţă vi s-a întâmplat să vă încuiaţi cheile în maşină şi să fiţi nevoiţi să apelaţi la cheia de rezervă sau la alte metode mai mult sau mai puţin ortodoxe.

1345

Un român inventiv a postat un clip pe internet în care explică cum cu ajutorul unei sfori oricare dintre ghinioniştii care şi-au încuiat cheile în maşină, pot descuia foarte simplu portiera maşinii. Acesta a ţinut însă să specifice că ACEST CLIP ESTE DESTINAT PENTRU OAMENI CIVILIZATI.

Deşi este adresat în mod expres doar celor care şi-au încuiat din greşeală cheile în mașină, foarte mulţi dintre cei care au comentat pe marginea celor prezentate de bărbat în clip, au spus că românul le-a dat idei multor indivizi care se ocupă cu furatul maşinilor

Trebuie sa stiti ca aceasta metoda functioneaza doar la masinile mai vechi. Urmăriţi clipul mai jos. Aşteptăm şi eventualele comentarii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.