Ai mobila zgariata? Iata un truc simplu pentru a scăpa de aceste zgârieturi în câteva secunde!

in Curiozitati

Un truc de ținut minte. Cel mai simplu mod de a scăpa de zgârieturile de pe lemn

Cei care au animale de companie în locuință știu ce se poate întâmpla atunci când lucrurile scapă de sub control, fie chiar și pentru câteva minute.

57ad73cf748a281b1cd88e206aba3091

O mobilă din lemn masiv își pierde rapid farmecul dacă este zgâriată. Din fericire, există un truc simplu pentru a scăpa de aceste zgârieturi în câteva secunde, folosind un produs natural și foarte la îndemână.

Vă propunem să urmăriți, mai jos, cum o alună (dar puteți folosi la fel de bine o nucă) reușește să înlăture zgârietura de pe un obiect din lemn masiv. După această intervenție mai mult decât ingenioasă, zgârietura nu va mai fi observabilă scrie greatnews.ro

La 15 minute după ce ați tratat mobila așa cum se arată în videoclipul de mai sus, puteți aplica, opțional, ceară de mobilă pentru a uniformiza suprafețele.

How to instantly remove scratches from wood
How to instantly remove scratches from wood

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.