Ai probleme cu semnalul Wi-Fi? Iata cum ii poti imbunatati puterea cu o banala doza de aluminiu

in Informatica

Filmuletul de mai jos iti arata cum poti imbunatati semnalul Wi-Fi atunci cand te afli intr-o incapere indepartata de locul in care se afla routerul.

Sfatul tanarului care a realizat acest material video este simplu: inainte sa cumperi un alt router poti incerca metoda recomandata de el. El spune ca acest truc te va ajuta sa dublezi sau chiar sa triplezi puterea semnalului Wi-Fi fara prea mult efort si fara investitii costisitoare scrie protv.ro

Pentru inceput se pare ca ai nevoie de o banala doza de aluminiu. In continuare trebuie sa desfaci cheita si cu un cutit sa tai partea inferioara a cutiei. Acelasi procedeu trebuie facut si pe partea cealalta, doar ca de aceasta data vei sectiona o portiune de numai 2 centimetri.

Daca urmaresti pas cu pas indicatiile tanarului la final, vei ramane surprins ca puterea semnalului Wi-Fi s-a imbunatatit considerabil.

Crezi ca te descurci? Bafta!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.