Ai Volkswagen? Verifica pe acest link daca masina ta este cu probleme

in Articole

Volkswagen a anuntat pe pagina oficiala ca posesorii de masinii produse de compania germana pot verifica online daca automobilul lor se afla printre cele afectate.

12140554_10153289327972266_2556349808239461353_n

 

“Cu functia de cautare veti afla daca pentru autovehiculul dumneavoastra este necesara o actiune de service. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati distribuitorul dumneavoastra Volkswagen sau serviciul Relatii Clienti Volkswagen.

Va rugam sa aveti in vedere ca sistemul verifica exclusiv seriile de sasiu (cod VIN) pentru marcile Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale. Functia de cautare nu include niciun autovehicul vandut in SUA sau Canada.

Va rugam sa introduceti seria dumneavoastra de sasiu, pe care o puteti gasi la inceputul cartii de service sau in partea de jos a parbrizului”, scriu cei de la Volkswagen.

Click pentru a accesa pagina in care va puteti verifica seria masinii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.