Ajung banii la apicultori sau in buzunarele unora ?

in Agronomie

Ajung banii la apicultori sau in buzunarele unora ? Oare suntem cea mai inapoiata tara din U.E., sau la noi in tara exista cei mai mari hoti cu diploma ? Nu cred ca sunt singurul roman care observa acest lucru. Observam cu totii cum la noi in tara, de 10 ori mai multi angajati ca si in alte tari nu reusesc (nu vreau), sa lamureasca oamenii sa acceseze aceste fonduri venite de la U.E. Nu ajunge acest lucru, dar reusesc sa-i si impiedice sa acceseze aceste fonduri, deoarece au si motive. Omul de rand, nu stie prea multe lucruri despre aceste fonduri, iar cei care sunt in jurul acestor fonduri se bucura deoarece au ocazia sa acceseze aceste fonduri, apropiatii si rudele lor.  S-a desteptat si romanul in ultimii doi ani si s-au accesta peste 100% aceste fonduri, dar acum sunt impiedicati sa intre in posesia fondurilor prin tot felul de „smecherii legale”.
Nu vreau sa intru in mai multe detalii, vreau sa afle si alti apicultori (si viitori apicultori) ceea ce am aflat si eu.
Multi dintre apicultori au facut greseala sa acceseze masura 141(1500 euro/an, timp de 5 ani) , dupa care si-au dat seama ca nu mai au voie sa acceseze masura 112 (pana in 25000 euro, o singura data). Dupa cate am aflat se pot cumpara de catre apicultori, sau cei care urmeaza cursul de apicultor, prin PNA, pana la 125 de familii de albine, dupa care se acceseaza masura 112, masura 141 si alte masuri. Deci atentie mare cu ce anume incepeti.
Astept si alte noutati daca sunt, pt a sprijini apicultorii care nu stiu aceste lucruri.

sursa:blogspot.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.