Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alege drumul pe care ai vrea să te plimbi acum! Vezi ce cale o să urmezi în viață

in Diverse

Pentru că ne plac provocările, azi ne-am gândit să îți propunem un test psihologic inedit – testul drumului. Pe scurt, ai de ales dintre șase imagini diferite, toate având ca punct comun un drum. Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre aceste drumuri și, în funcție de poza pe care ai ales-o, îți spunem ce tip de personalitate ai și cum va fi drumul tău în viață scrie unica.ro

Testul este unul clasic, dar răspunsul pe care îl primești este strâns legat de modul în care alegi poza. În primul rând, nu trebuie să trișezi și să te uiți pe rezultate înainte de a alege imaginea preferată. Apoi, trebuie să alegi instinctiv, fără să te gândești prea mult. Pur și simplu alege poza care îți place cel mai mult la prima vedere!

colaj-drumuri

Iată cele șase imagini:

Ce înseamnă fiecare drum

  • Poza 1 – Ești o persoană realistă, care știe ce vrea de la viață. Cu toate că drumul din poză e unul drept, drumul tău în viață s-ar putea să nu fie unul foarte ușor, însă la final cu siguranță că îți vei îndeplini toate planurile. Continuă să privești lucrurile clar și păstrează-ți pragmatismul!
  • Poza 2 – Ești genul de persoană care nu ia niciodată lucrurile prea în serios. Din fericire, asta te va ajuta de-a lungul timpului. Drumul tău în viață e presărat cu aventuri și experiențe din care vei avea multe de învățat!
  • Poza 3 – Ai o personalitate puternică și îți plac provocările. Dacă ai ales această potecă de munte, înseamnă că drumul tău în viață e unul destul de periculos. Fie ai o meserie riscantă, fie îți plac riscurile, în general. Ai grijă ca de fiecare dată când îți asumi anumite riscuri, să te gândești și la consecințe!
  • Poza 4 – Ești o fire boemă și nonconformistă. Nu îți place să-ți faci planuri, ci mai degrabă să trăiești clipa. Drumul tău în viață e presărat de experiențe unice și situații neașteptate, care te vor transforma total. Cu siguranță că vei avea ce să povestești nepoților!
  • Poza 5 – Ai ales drumul pietruit, iar asta spune despre tine că ai o personalitate foarte puternică. Ești o fire încăpățânată, care se străduiește să realizeze tot ce își propune. Drumul tău în viață va fi unul greu, dar la final te vei alege cu multe experiențe frumoase.
  • Poza 6 – Ești genul de persoană căreia nu îi plac tiparele. Încerci să faci tot timpul lucruri care să te scoată din zona de confort și care să te ajute să crești pe toate planurile. Drumul tău în viață va fi unul frumos, aventuros… un drum pe care oricine și-ar dori să îl parcurgă!

Indiferent de drumul tău în viață, fie el mai ușor sau mai greu, încearcă să te bucuri de toate experiențele pe care le trăiești, de toți oamenii din jurul tău și de tot ceea ce ți se întâmplă! Ține minte că și atunci când treci printr-o situație neplăcută ai ceva de învățat. Dacă îți vei parcurge drumul vieții cu optimism și perseverență, totul va fi minunat în final. Iar asta e tot ceea ce contează!

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate