Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alege imaginea care ti se potriveste! Uite ce se spune despre tine

in Diverse

Forma piciorului spune despre personalitatea ta.

1. Piciorul roman: este cel mai des întâlnit tip. Persoanele cu acest tip de picior sunt sociabile şi carismatice. Ele sunt buni oratori şi persoane de afaceri.

2. Picior pătrat: atunci când toate degetele au aceeaşi mărime. Persoanele cu acest tip de picior sunt calculate în luarea deciziilor. Ele sunt persoane practice.

3. Piciorul grec: degetul al doilea are o dimensiune mai mare faţă de celelalte, iar celelalte sunt mai inguste. Persoanele cu acest timp de degete sunt entuziaste. Sunt buni sportivi şi artişti.

4. Piciorul cu degete subţiri. Degetele sunt subţiri şi descresc de la mare la mic.

Aceste persoane apreciază viaţa privată şi sunt secretoase. De asemenea, sunt persoane cu comportament brusc şi sunt impulsive.  Scrie realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate