Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alege una intre cele patru imagini de mai jos si afla felul tau de a fi

in Diverse
Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre cele patru imagini de mai jos şi să vezi ce dezvăluie aceasta despre felul tău de a fi.
test2-692x360
1. Eşti o persoană deschisăEşti un lider înnăscut, deoarece îţi face plăcere să fii o sursă de inspiraţie pentru cei din jur, conform feminis.ro.  Poţi să motivezi oamenii.

2. Ţii foarte mult la imaginea ta

Eşti independent şi oamenii te admiră pentru asta. Reuşeşti să îţi formezi o părere obiectivă chiar şi atunci când eşti implicat emoţional.

3. Ştii ce vrei de la viaţă

Eşti egocentrist, dar nu consideri acest lucru un defect. Încerci să obţii ceea ce îţi doreşti cât mai repede.
4. Eşti o persoană idealistăTe laşi uşor influenţat de tot ce se întâmplă în jur. Eşti foarte sociabil şi te simţi cel mai bine în compania prietenilor şi a partenerului de viaţă. Sentimentul lor e reciproc.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate