Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alegerile din SUA. Artiștii folosesc toate mijloacele pentru ca Donald Trump să nu fie votat

in Extern/ShowBiz/Stiri online

Miercuri seara, la Universitatea Nevada, într-o atmosferă tensionată a avut loc ultima confruntare dintre Hillary Clinton și Donald Trump.

 Dezbaterea câștigată de Hillary Clinton, a fost încordată, cei doi s-au atacat dur și nu și-au dat mâna la urcarea și coborârea de pe scenă, așa cum este protocolul. Trump a fost numit de Hillary drept „cățelușul lui Putin”, iar ea a fost catalogată ca fiind o „femeie meschină” .

 Artiștii își manifestă dezaprobarea față de Donald Trump în felul lor caracteristic:

 Dacă Robert de Niro i-a transmis un mesaj dur lui Donald Tramp:”Aș vrea să te pocnesc în față”, a venit rândul Madonnei să -și lase publicul cu gura căscată, atunci când în timpul unui spectacol în Madison Square Garden, a afirmat:”Cine o va vota la alegeri pe Hillary Clinton împotriva lui Donald Trump, va primi de la mine un sex oral. Și, credeți-mă, sunt bună la asta”. Numerosul public a izbucnit în râs.

 Putem lua spusele Madonei ca fiind o glumă, dar nu trebuie să neglijăm afirmația acestei că este bună la satisfacerea orală. Presupun că promisiunea a fost făcută atât femeilor cât și bărbaților, numai așa s-ar obține cât mai multe voturi pentru Hillary Clinton.

buzau-madonna

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play
LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web