Alerta cu BOMBA in GARA de la CONSTANTA! Toate trenurile sunt oprite!

in Evenimente

Alertă cu bombă la gara din Constanța, după ce o persoană a anunțat la numărul de urgență 112 că un pachet suspect se află pe unul dintre peroane.

img-20160130-wa0009-465x390

Forțele de ordine au izolat zona și au evacuat călătorii după ce o persoana necunoscuta a sunat la 112 amenințând ca in gara ar exista o bomba. Alerta s-a dovedit falsă.

Polițiștii au evacuat gara, iar accesul oamenilor a fost interzis.

Toate trenurile sunt momentan oprite.

La fața locului sunt numerose echipaje de poliție.

Polițiști, jandarmi și echipe de pirotehnisti intervin la fata locului pentru a verifica dacă alerta se confirma. Stația RATC precum și autogara plină cu autobuze care pleacă la București,  amplasate în fata gării Constanța,  funcționează normal.

În urmă cu puțin timp polițiștii au identificat persoana care a sunat , la ora 16,30 spunând ca în gara este amplasata o bomba.

Alerta s-a constatat a fi falsa, după ce gara a fost evacuata și jandarmii au izolat zona.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.