Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ALERTA! Intr-un oras din Romania apa de la robinet conţine amoniu dincolo de limita admisă

in Evenimente

Miros urât, culoare galbenă şi mizerie lăsată pe fundul paharului. Asta au observat localnicii. Cei de la Apă și Canal spun că mirosul și culoarea sunt „acceptabile”

În oraşul Bragadiru toată lumea ştie că apa de la robinet are probleme. Magazinele de la colţul blocurilor au ajuns să fie luate cu asalt de oamenii care vin şi îşi umplu sacoşele cu apă plată. „Ne este frică să mai bem apă de la robinet. Eu şi soţul meu venim pe rând şi cumpărăm apă plată, pentru băut şi pentru mâncare”, ne-a spus Ionela Niţu, care se îndrepta către chioşc.

Ca ea sunt mulţi oameni speriaţi, dar numai unul şi-a luat inima în dinţi şi a mers să facă, pe banii lui, analiza apei. După ce a primit rezultatul, omul l-a trimis „Evenimentului zilei”. În buletinul de analiză se specifică foarte clar că apa care curge la robinetele cetăţenilor din oraşul Bragadiru conţine o cantitate de amoniu care depăşeşte limita admisă.

Continuarea pe premium.evz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate