Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ALERTA NASA! Terra va experimenta 8 zile de întuneric total între 16 si 23 decembrie 2015

in Astronomie

Pământul va experimenta 8 zile de întuneric total între 16 si 23 decembrie 2015. Desi pana la acest moment presa din întreaga lume trebuia sa fie in Breaking News, nimic nu pare sa sperie omenirea. Nici chiar intervenția video oficiala din partea directorului NASA, Charles Bolden, care atenționează populația sa fie pregătita pentru tot felul de atacuri.

1414408949_hoax-report-has-gone-viral-claiming-that-december-earth-will-experience-total-darkness-six-days

Pe diverse site-uri de stiri din SUA au început sa apară din nou Teorii conspiraționiste, care anunța faptul ca săptămâna viitoare, Pământul va intra timp de 8 zile într-un întuneric total, care va debuta la data de 16 decembrie 2015 în jurul orei 3 dimineața și se va încheia la 23 decembrie 2015 la 04:15.

NASA-Confirms-Earth-Will-Experience-15-Days-Of-Complete-Darkness-in-November-2015

Pentru ca aceasta teorie sa fie cât mai credibila, știrea este însoțită si de o intervenție video a directorul NASA. Iata cum suna știrea, apăruta pe site-ul beforeitsnews.com:

” Astronomii au indicat faptul că lumea va rămâne în întuneric complet începând cu data de 16 decembrie 2015 la ora 3 dimineața pana pe 23 decembrie 2015 la 04:15 Potrivit oficialilor, evenimentul va fi cauzat de un eveniment astronomic inedit între Venus și Jupiter.

Dupa ce vei citi asta SIGUR nu vei mai arunca aceste pungi de silicon

Potrivit raportului, la 8 decembrie 2015, planeta Venus va trece la sud-vest de Jupiter, cele doua angajându-se într-un paralelism foarte apropiat, fiind separate doar de 1 grad. Acest lucru va face ca Venus să fie de 10 ori mai stralucitoare decât Jupiter. Lumina acesteia va încălzi gazele de pe Jupiter provocând o reacție gazoasa incredibila.

Aceasta reactie va elibera o cantitate fără precedent de hidrogen în spațiu. Gazul de hidrogen va intra astfel in contact la ora 02:50, cu Soarele ce luminează Pământul.

Cantitatea de hidrogen acumulata va provoca o explozie masivă pe suprafața Soarelui, ce va determina ca temperatura suprafeței lui sa creasca la 9.000 de grade Kelvin într-o clipă.

Soarele va încerca apoi să stopeze exploziile prin emiterea de căldură din miezul său. Căldura va determina ca suprafata Soarelui sa capete o culoare albăstruie. Astfel va dura aproximativ 7 zile pentru ca acesta sa ajungă la temperatura normală de la suprafața lui.

Lumea va rămâne, în aceste zile, fără lumina soarelui din cauza unei furtuni solare, ceea ce va cauza praf și moloz în spațiu din abundență  și, prin urmare, va bloca 90% din lumina soarelui. Deoarece este nevoie de circa 7 pana la 8 minute și jumătate, în funcție de rotația Pământului, pentru ca lumina de la Soare sa ajungă pe Pământ, oamenii nu-si vor da seama de producerea acestui eveniment, decât in data de 16 decembrie 2015, la ora 2.58.

Unele zone ale Terrei pot avea scurte momente de lumină, timp de 7 până la 8 minute, dar cert este ca Pamantul va intra intr-un intuneric total de 8 zile, pana temperatura Soarelui va reveni la normal.

Pe youtube a aparut clipul de mai jos, in care oficialul american „pregătește” populatia, incurajând sa ne păstram calmul, in eventualitatea in care ar putea avea loc „atacuri” de orice fel. >>

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Astronomie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate