Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alexandru Olteanu, victimă a incendiului de la Colectiv intră în greva foamei. Mama sa i-a cheltuit banii de spitalizare

in Evenimente/Stiri online

Tânărul Alexandru Olteanu, care a fost ars pe aproape toată suprafața corpului în incendiul de la clubul Colectiv, a anunțat pe Facebook că intră în greva foamei. După incidentul de la Colectiv, Alexandru a stat în comă și a fost transferat la un spital din Anglia, unde se află și acum. Mama sa a fost desemnată însoțitor, cei doi primind o sumă consistentă de la statul român și fundații ONG, bani care ar fi trebuit să îl ajute pe tânăr să se recupereze. După luni de tăcere, Alexandru Olteanu face mărturisiri șocante. Mama sa se preocupă mai mult de cheltuirea banilor de spitalizare în achiziționarea de electrocasnice și automobile, decât de sănătatea propriului copil. „Începând de astăzi intru în GREVA FOAMEI pentru că statul a permis unei persoane iresponsabile şi fără scrupule să fie însoțitorul meu aici în Anglia. Este vorba de mama mea”, a mărturisit Alexandru.

Tânărul povestește că relația cu mama sa nu a fost tocmai bună. Aceasta l-a părăsit pe când el avea 16 ani, din cauza concubinului și a revenit alături de el în momentul în care a trecut prin tragedia din Colectiv. Ceea ce ar fi trebuit să refacă relația mamă-fiu, de fapt a fost paravan pentru femeia care a cheltuit banii pentru sănătatea fiului în modernizarea casei și cumpărarea unei mașini pentru concubin.
”A folosit banii cumulați în lunile petrecute aici ca să cumpere electrocasnice și un automobil concubinului ei (persoană din cauza căreia am fost dat afară din casă la 18 ani). De fapt pentru ea, tragedia asta a fost un bilet la loto câştigător, s-a folosit de banii de la guvern pentru alte scopuri decât cele pentru care erau destinați şi eu aş vrea să răspundă în fața legii pentru asta. Conform H.G.36/2016 banii ajungeau la însoțitor pentru a sprijini victima şi nu concubinul.”, a scris Alexandru pe Facebook.

De asemeni, tânărul precizează că mama sa a fugit din Anglia cu 5000 de lire, bani de la Guvern, lăsându-l singur. Vezi aici întreaga mărturie a lui Alexandru.

sursă foto:Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate