ALIMENT pe care il CONSUMI si tu dar este INTERZIS

in Secretele bucatariei

Un produs ALIMENTAR pe care îl consumi şi tu a fost INTERZIS în India
supa_la_plic_03869200

Autoritatea din domeniul siguranţei alimentelor din India a hotărât să le interzică pentru că acest produs este foarte dăunător.

Aceste supe conțin pe lângă paste făinoase deshidratate un pliculeț cu grăsimi și unul cu arome. De asemenea, au multă sare, generând tensiune arterială. Nu sunt indicate hipertensivilor, celor cu afecţiuni ale ficatului sau ale rinichilor. În plus, provoacă dependenţă, scrie observator.tv.

De asemenea, copiii, femeile însărcinate sau cele care alăptează nu ar trebui să consume supă instant.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.